Secțiunea 1 - Ce facem cu datele dumneavoastră?

Atunci când cumpărați ceva din magazinul nostru, ca parte a procesului de cumpărare și vânzare, colectăm informațiile personale pe care ni le furnizați, cum ar fi numele, adresa și adresa de e-mail.

De asemenea, atunci când navigați în magazinul nostru, primim în mod automat adresa IP (Internet Protocol) a computerului dvs. pentru a ne furniza informații despre browserul și sistemul de operare.

Marketing prin e-mail: cu permisiunea dumneavoastră, vă putem trimite e-mailuri despre magazinul nostru, produse noi și alte actualizări.


Secțiunea 2 - Consimțământul

Cum obțineți consimțământul meu?

Atunci când ne furnizați informații personale pentru a finaliza o tranzacție, pentru a vă verifica cardul de credit, pentru a plasa o comandă, pentru a aranja livrarea sau pentru a returna o achiziție, presupunem că sunteți de acord să colectăm aceste informații și să le folosim numai în acel scop specific.

Dacă vă solicităm informații personale în orice alt scop, cum ar fi marketingul, vă vom cere direct consimțământul explicit sau vă vom oferi posibilitatea de a renunța.

Cum îmi pot retrage consimțământul?

Dacă vă răzgândiți după ce v-ați dat consimțământul, vă puteți retrage consimțământul pentru continuarea colectării, utilizării sau dezvăluirii informațiilor dvs. în orice moment, contactându-ne la info@velora.ro.


Secțiunea 3 - Dezvăluirea

Putem dezvălui informațiile dvs. personale în cazul în care suntem obligați să facem acest lucru prin lege sau dacă încălcați Termenii noștri de utilizare.


Secțiunea 4 - Shopify

Magazinul nostru este găzduit pe Shopify Inc. Aceștia ne furnizează platforma de comerț electronic online care ne permite să vă vindem produsele și serviciile noastre.

Datele dvs. sunt stocate în magazinele de date, bazele de date și în aplicația generală Shopify a Shopify. Ei stochează datele dvs. pe un server securizat în spatele unui firewall.

Plata

Dacă alegeți un gateway de plată directă pentru a finaliza achiziția, Shopify stochează informațiile cardului dvs. de credit. Acestea sunt criptate de standardul de securitate a datelor din industria cardurilor de plată (PCI-DSS). Datele privind tranzacția de cumpărare sunt stocate doar atât timp cât este necesar pentru a finaliza tranzacția de cumpărare. După aceea, datele dvs. de tranzacție sunt șterse.

Toate gateway-urile de plată directă aderă la standardele stabilite de PCI-DSS, care sunt gestionate de PCI Security Standards Council, o inițiativă comună a unor mărci precum Visa, MasterCard, American Express și Discover.

Cerințele PCI-DSS contribuie la asigurarea unei manipulări sigure a datelor cardurilor de credit de către magazinul nostru și furnizorii săi de servicii.

De asemenea, puteți găsi mai multe informații în Termenii de serviciu Shopify (https://www.shopify.com/legal/terms) sau în Politica de confidențialitate (https://www.shopify.com/legal/privacy).


Secțiunea 5 - Servicii ale terților

În general, furnizorii de servicii terțe pe care îi folosim vor colecta, utiliza și partaja informațiile dvs. doar în măsura în care este necesar pentru ca aceștia să ne furnizeze serviciile pe care ni le oferă.

Cu toate acestea, anumiți furnizori terți, cum ar fi gateway-urile de plată și alți procesatori de plăți, au propriile politici de confidențialitate în ceea ce privește informațiile pe care trebuie să le furnizăm pentru tranșele legate de achizițiile dvs.